lejelejligheder-aalborg.dk: Ledige lejelejligheder i Aalborg

Ledige lejelejligheder i Aalborg

Find lejligheder til leje i Aalborg

Er du på udkig efter lejligheder til leje i Aalborg? Så er du kommet til det helt rette sted.

 

Vi hjælper dig nemt og effektivt igennem markedet for lejelejligheder i Aalborg, så du hurtigt kan finde din drømme lejlighed til leje.

 

Brug links i siden til at sætte din boligsøgning igang.

 

Held og lykke.

Rekordmange lynsalg i Aalborg

Normalt når man snakker om boligmarkeder, hvor man skal være hurtig om at slå til, tænker de fleste på København og Aarhus. Men sådan er det ikke længere; mere end hver femte hus i Aalborg til salg bliver solgt inden for 14 dage, og Aalborg holder dermed på førstepladsen for størst andel af lynhandler i Danmark. Læs med her.

Stor prisforskel på boliger i Aalborg

På det seneste har Aalborg oplevet et kæmpe prisspænd mellem boligpriserne i de forskellige kvarter. Fra Hasseris hvor den dyreste bolig koster flere millioner kroner til Tylstrup, hvor man ikke skal af med mere end et par hundredetusind for sin bolig. Dette handler dog ikke blot om beliggenhed, men skyldes også i høj grad forandrede tendenser - mange går tidligere fra villa til lejlighed når børnene bliver voksne. Læs mere om dette her.

Årets villavej ligger i Aalborg

Igen i år har konkurrencen om årets villavej i Nordjylland fundet sted. Denne gang var det Gyldenlakvej i Nørresundby, som trak det længste strå. Det gode fællesskab på vejen blev belønnet med en pris på 10.000 kroner. En del af det gode naboskab består i, at de spiser sammen og hjælper med alt fra børnepasning til i hinandens haver. Læs mere her.

Aalborg: Åbent hus i Havnehusene søndag

Aalborgs bydel Østre Havn har længe været under markant udvikling. Dette skyldes blandt andet, at området har en attraktiv placering tæt på både byen, vandet og kulturoplevelser. En af projekterne på området er Havnehusene, der snart springer ind i næste kapitel. På søndag d. 17. juni afholdes første åbent hus for anden etape af netop dette projekt. Det er i denne runde de 95 kommende lyse lejligheder, der står på menukortet. Lejlighederne er fordelt i de tre huse, hvor det højeste er helt op til 13 etager. Størrelsen på lejlighederne er alt fra 1 til 4 værelser, hvilket appellerer til en bred målgruppe. Udover lejligheden får de kommende beboere også mulighed for at nyde de fælles tagterrasser på 4. og 7. etage. Lejlighederne ligger lige ud til Stjernpladsen, der er centrum for den nye bydel. Vil du læse mere om lejlighederne eller om åbent hus søndag så følg linket her.

Prisen for forældrekøb er stødt stigende i studiebyerne

Priserne for attraktive studieboliger har været stigende de sidste mange år, og det kan mærkes. Den stigende pris på lejligheder i studiebyerne har gjort, at  forældre har købt bolig til deres studiemodne børn. Dette har de gjort, da de unge ikke selv har råd til at finansiere en bolig på det hæsblæsende boligmarked, der er i landets største byer. Nu tyder meget dog på, at vi kan ane en nu udvikling i markedet for studieboliger. Tallene peger på, at studieboliger også er ved at være for dyre for forældrene til de studerende. På landsplan er der sket et dyk i antallet af forældrekøb, hvilket kan have noget at gøre med prisen. Et forældrekøb kostede på landsplan over 800 tusind kroner mere i 2017 sammenlignet med 2012, og det på trods af, at den ultralave rente har kompenseret godt i regnestykket. Faldet er primært sket i København og Odense, mens antallet af forældrekøb i Aarhus og Aalborg stadig er stigende. Se en statistik over prisen på forældrekøb i Danmarks største studiebyer og læs hele artiklen her.

Anderledes boligprojekt i Aalborg

Fra april 2018 skal der opføres 220 lejelejligheder i Aalborg. Det er ejendomsudviklingsfirmaet Calum, der står bag projektet, som får navnet Oasen. Boligerne opføres rundt om en tidligere grusgrav, som omdannes til et grønt område med sø, fællesarealer og legepladser. Desuden bliver der mulighed for at få en bolig med egen kolonihave. 4 teams bestående af arkitekter, ingeniører og totalentreprenører har dystet om opgaven, og i samråd med med Aalborg Kommune og Arkitema Architects har Calum udpeget HP BYG, akademiingeniørfirmaet Svend Poulsen og arkitekterne Kjær & Richter som vinder af konkurrencen. Læs mere her

2017 er et stort forældrekøbsår

Undersøgelser viser, at forældre er mere villige til at købe lejligheder til deres børn, hvis de ikke flytter så langt væk fra barndomshjemmet. Tendensen gør sig gældende i både København, Århus og Aalborg, hvor tre ud af fire forældrekøb vedrører en bolig i samme by som forældene bor i. Der er rundt regnet 10.000 boliger i Danmark, der er forældrekøbt og 1275 af dem er handlet i løbet af 2017, så det tegner til at blive et stort forældrekøbsår. Flere eksperter påpeger dog, at der ikke nødvendigvis er den store fortjeneste ved forældrekøb og man først og fremmest skal gøre det for at hjælpe sine børn for at få en god start. Hvis man alene foretager et forældrekøb på baggrund af en investering, så kan man ende med at blive slemt skuffede for det er ikke til at vide om lejlighedspriserne fortsætter med at stige eller om boligmarkedet pludselig vender. Læs mere om dette i artiklen her 

Aalborg tilbyder "tag over hovedet" garanti

Omkring studiestart strømmer de unge til landets store byer, men endnu engang står Aalborg klar med en såkaldt "tag over hovedet" garanti. Det betyder, at studerende, der har opnoteret sig på ventelister og som stadig står uden bolig ved studiestart vil få tilbudt midlertidig indkvartering på vandrehjemmet i Aalborg. Ordningen løber frem til midt november og erfaring viser, at de fleste unge har fundet permanent bolig inden da. Ungdomsboligerne står typisk til 3800-4000 kr. for 50 m2 Læs mere i artiklen her    

Studieboliger på vej over hele landet

 
Netop nu påbegynder flere tusinde deres ny uddannelser, men ikke alle kan vende hjem til en fast bopæl, når skoledagen er omme. Antallet af studieboliger harmonerer langt fra med antallet af unge, der er optaget på en udannelse og søger bolig i danmark. Det har pensionsselskabet PFA tænkt sig at handle på og har derfor netop annonceret, at de inden 2022 vil opføre fire kollegier i København, Aarhus, Odense og Aalborg.Der forventes at blive bygget boliger til mere end 1000 studerende, hvilket i de grad må siges, at være efterspurgt.
Læs meget mere om det længeventede projekt her 

SKAT giver prisstigninger på boliger!

Den nye aftale om at SKAT skal flyttes fra København og ud til mindre byer i hele Danmark er godt nyt for boligejerne i provinsen. Byer som Aalborg og Middelfart kommer til at mærke mange nye tilflyttere som forventes at øge priserne på boligerne i området. Læs hvordan det kan være her.